De boten van Capelli zijn sinds de oprichting in 1974 in Noord-Italië de belangrijkste producent van boten in heel Europa geworden. Het familiebedrijf is opgericht door de liefde van Davide Capelli voor de rivieren in Noord-Italië en de creativiteit en durf die hij bezat om een nieuwe onderneming te beginnen. Hij begon toen met het maken van platte-kiel rivierboten uit glasvezel en al snel kwam zijn jongste zoon bij het bedrijf om hem te helpen. Zijn zoon begon toen met het maken van nieuwe soorten kano’s.

In 1992 besloten vader en zoon om het over een andere boeg te gooien. Ze produceerde de eerste lijn met opblaasbare glasvezelboten en kregen hiervoor veel erkenning in de markt. Vader en zoon testte alle onderdelen van de boot en kregen op die manier een mooi eindproduct. De boten van Capelli staan voor comfort, veiligheid, elegantie en ruime zonnedekken. Dit alles komt voort uit veel onderzoek. De Familie Capelli gebruikte alleen de beste materialen voor hun boten. Hierbij moet je denken aan roestvrij staal, de beste hars en het gebruik van uitstekende multiplex.

De boten van Capelli voldoen telkens aan de eisen van de markt en brengen altijd uitstekende kwaliteit met zich mee. Het assortiment is ruim en je kan veel kleuren kiezen. Zo kan je de drijvers in het wit laten maken en de kussens in het geel. Capelli heeft werkelijk de modernste scheepsbouwtechnologie beschikbaar, waardoor ze ver voor lopen op de concurrentie. Kies de mooiste boten van Capelli bij Witsen Marine. Witsen Marine kan al uw behoeften en wensen door vertalen in de Capelli boot die jij zelf graag wenst.