Roelofarendsveen

Bob on board roelofarendsveen

De wereld ziet er vanaf het water net even wat mooier uit, maar een electroboot geeft nog net dat beetje extra. Niet alleen milieuvriendelijk, maar ook in alle rust kunnen genieten van de natuur om u heen.
Voor de fluisterboten zijn verschillende routes beschikbaar, bijvoorbeeld door het prachtige stadshart van Leiden of de onbekende maar bijzondere polders van Roelofarendsveen.
De fluisterboot bestuurt u zelf. In tegenstelling tot de meeste andere boten, hoeft u in de fluisterboot niet in tegenovergestelde richting te sturen. Dat maakt het varen met deze boot kinderlijk eenvoudig. Een vaarbewijs is dan ook niet nodig. Voor vertrek krijgt u uiteraard een uitgebreide toelichting.
Wie voor het echt zorgeloze genieten gaat, laat zich verwennen met een goed gevulde picknicktas of een borrelpakket van Brasserie de Kromme Does of Restaurant Wagenaar. In overleg kan het personeel aan veel van uw wensen tegemoet komen.
Uiteraard hoort ook een koelbox met gekoelde dranken tot de mogelijkheden. U geeft aan wat u wilt hebben voor onderweg en zij regelen het!
ga naar de website!

Ter Aar

Menken Maritiem b.v. Ter Aar

Deze Newport Bass is een ruime kajuitsloep met de luxe en het comfort van een jacht, waar u met 2 tot 6 personen op kunt overnachten. Door zijn goed doordachte inrichting heeft dit schip zeer veel opbergruimte en in het kombuis vindt u een magnetron/oven met grill. Deze Newport Bass is van alle gemakken voorzien, een vaste natte cel met toilet, radio/cd speler, verwarming en 220 volt, ook is dit schip uitgevoerd met een boegschroef. ga naar de website!

Menken Maritiem b.v. Ter Aar

Deze luxe Piet Hein Sloep is van maandag t/m zaterdag te huur bij Menken Maritiem, en bied plek voor 6 volwassenen. We hebben mooie vaarroutes voor u klaarliggen. Ben u geintresseerd in het huren van een mooie sloep op een mooie dag? Laat het ons weten, en beleef een geweldige middag op het water. U vaart deze boot zonder schipper. ga naar de website!