Wanneperveen

Waterpark Beulaeke Haven Wanneperveen

De vaaromgeving heeft een rijke historie en herbergt bezienswaardige stadjes die met sloep of boot te bereiken zijn als: Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Meppel. Kenmerkend voor de regio zijn de waterdorpen Giethoorn, Dwarsgracht, en Belt-Schutsloot waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Deze stadjes en dorpjes zijn gelegen in het nationaal park Weerribben-Wieden i.o. met zijn grootste laagveen moerasgebied van noordwest Europa. Met zijn meer dan 400 km vaarwater en schitterende natuur is de “Kop van Overijssel” zeker de moeite waard. Uiteraard kunt u op diverse aangelegde plaatsen een korte stop maken voor een heerlijke picknick.
Voor een boottocht door de Kop van Overijssel verhuren wij luxe sloepen die voldoende ruimte bieden aan bemanning en proviand, ze zijn van alle gemakken voorzien.
ga naar de site

Kalenberg

Het Rietershuijs

Comfortabele luxe fluisterboot met elektromotor. Deze fluisterboot biedt ruimte voor zes personen, waarmee u de prachtige Weerribben-Wieden kunt ontdekken. Uitgeroepen tot het mooiste Natuurpark van Nederland. *De aanbieding voor de super deal geldt voor het huren van een sloep voor de gehele dag, laat het ons weten aub weten als u ons via deze website heeft gevonden. Zo loopt u geen korting mis!  ga naar de site

MS van den Heuvel bootverhuur Giethoorn

Bootverhuur M.S. Van den Heuvel verhuurt boten in Giethoorn, het bekendste watersportgebied van de provincie Overijssel! Heerlijk varen in natuurgebied “de Wieden”, of de omgeving verkennen door een van onze vaarroutes te bevaren. In de bootverhuur hebben wij polyester zeilpunters en authentieke houten zeilpunters. Voor een electroboot (fluisterboot) en een kano kunt u ook bij ons terecht. Verken het mooie Giethoorn, bekend van de bruggetjes en prachtige pandjes langs het water.  ga naar de site