Monnickendam

Waterland Yacht Charter Monnickendam

Vanuit Monnickendam ontdekt u met de PTS 26 de prachtige omgeving van Waterland.
Altijd al eens door Broek in Waterland, Purmerend en Edam willen tuffen? En wat te denken van Ilpendam, Watergang en Jisp? Of in Marken en Volendam aanmeren?
Voor dagtochten kunt u aan boord met 6-8 personen.
Met 2-4 personen kunt u meerdere dagen op het schip verblijven en het binnenwater van Noord-Holland of de Randmeren verkennen. Er is een kombuis, toilet en zelfs verwarming aan boord. Ook aan kaarten en handleidingen zijn gedacht.
De motor is zuinig en stil waardoor u kunt genieten van het water en de natuur. Veel plezier!
U vindt ons in Monnickendam in ‘Jachthaven Waterland’, zo’n 10 minuten rijden van Amsterdam. Onze thuishaven ligt direct aan het IJsselmeer en beschikt over een goede (bewaakte) parkeerplaats! Kijkt u eens op onze website voor meer informatie!
ga naar de website

huizen

Bootverhuur huizen

Wij zijn gevestigd bij het sfeervolle “Nautisch Kwartier”!! De gezelligste plek van Huizen en zeer centraal gelegen hebben wij onze ruime vloot van  Sloepen liggen. ga naar de website!

Loosdrecht

bootverhuur Manten Loosdrecht

Voor het huren van boten in bent u bij Bootverhuur Manten in Loosdrecht aan het juiste adres! Zoekt u voor een dag een huur sloep, zeilboot of motor boot, wij hebben voor u kwalitatief hoogstaande verhuur boten klaar liggen! Botenverhuur Manten is ook het juiste adres voor een heerlijk actief dagje varen op de Loosdrechtse plassen met  scholen en grotere groepen.
Kijk eens op onze website voor meer info!