Drimmelen

Diepstraten bootverhuur

De Sielant 700 E is unieke sloep die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in Nationaal Park de Biesbosch. Ruim, stabiel en fluisterstil. Geschikt voor 9 personen.
ga naar de site

Zijlmans Watersport Drimmelen

met deze 8 persoons oudhuyzer elektrische fluistersloep kunt u rustig van de natuur genieten, deze sloep is uitgerust met luxe kussens, cabriokap, zonnetent, geen brandstof kosten achteraf. deze sloep is door iedereen te besturen en eenvoudig te bedienen.  ga naar de site

biesbosch

Bootje Gezond Geertruidenberg

Nationaal Park de Biesbosch verkennen in een zeer comfortabele Kempensloep. Sloepen zijn uitgerust met een koelkast, 3-pits gasfornuis, wasbakje, teak houten betimmering en lekkere zachte kussens. Op de sloep is een binnen gedeelte, waar u warm en relaxed van de Biesbosch kunt genieten. Sloepen zijn per dag, per weekend, en per week te huur. Er is voor het varen op onze sloepen geen vaarbewijs vereist. Naast botenverhuur kunt u bij ons ook terecht voor een rondvaart in een rondvaartboot. Rondvaarten in de Biesbosch, worden ook gehouden in fluisterstille elektrosloepen. U kunt bij ons optimaal genieten van een schitterende omgeving! Graag verwelkomen wij u op onze website, waar u meer informatie vindt, over de beschikbaarheid van onze sloepen.  ga naar de site

biesbosch sloepenverhuur drimmelen

Wilt u een leuke dag uit in de natuur en op het water? Wij verhuren 5 en 6 persoons sloepen om de prachtige Biesbosch te ontdekken of heerlijk te relaxen op de stranden. Biesbosch sloepenverhuur is gevestigd in Drimmelen, enkele minuten varen van de Biesbosch. ga naar de website!

Breda

Bootje varen breda

Bootje Varen Breda is het grootste boten verhuur bedrijf van Breda. Wij bezorgen u een geweldige tocht op het water, in en om de gezelligste binnenstad van Nederland door de mooie woonwijk Ginneken en het prachtige natuurgebied Markdal. Ook op het droge en in het winterseizoen kunt u bij ons terecht voor diverse spannende, actieve en creatieve groepsuitjes. De vloot bestaat uit luxe sloepen en bijzondere boten. We beschikken over een 10-persoonssloep, een 15-persoonssloep, een 20-persoonssloep, een 25-persoonssloep, een 30-persoonssloep en een 40-persoonssloep. Naast onze luxe sloepen hebben we een varend terras (de Terrasboot) voor maximaal 14 personen en een groepswaterfiets voor 18 personen. Ga: naar de website, voor onvergetelijke uitjes, op en rond het water van Breda. ga naar de website!