Urk

Yachtcharter Urk

Yacht Charter Urk, gevoel voor vrijheid De sleutel voor een heerlijke vakantie op het water. Op het schilderachtige, voormalige eiland, Urk in Flevoland vindt u de sleutel voor een heerlijke vakantie op het water. Zodra u aan boord stapt van één van de prachtige jachten van Yacht Charter Urk overvalt u een zalig vakantiegevoel. U hebt de vrijheid uw eigen route uit te stippelen. Wordt het een tocht op de Friese meren, de rust van de Flevolandse vaarwegen of wilt u de schoonheid ervaren van de Loosdrechtse plassen in het hart van Nederland?
ga naar de site

Biddinghuizen

De Randmeren biddinghuizen

De Randmeren zeilschool en bootverhuur is actief in de watersport en biedt u de mogelijkheid een dag onbezorgd te genieten op het water. Het ruime vaargebied zal u versteld doen staan: een dag zeilen met een verhuur boot of varen met een kano is er prachtig! U kunt een bezoek brengen aan de historische dorpen Harderwijk en Elburg, erg mooi bij dagtochten. De vloot is zeer goed onderhouden en zijn altijd voorzien van motor, brandstof, reddingsvesten en een waterkaart. Ook krijgt u een compleet uitgeruste kampeerset mee bij meerdaagse verhuur op de Fox 22, Polyvalk of Red Dragon. Gemak dient de mens, zo ook bij De Randmeren. Bij ons kunt u na aankomst snel de haven uitvaren, zo plukt u de dag optimaal! Voor een klein gezelschap beschikken wij over de prachtige “Catalina”, een zeilschip die wordt verhuurd inclusief schipper.
Voor meer info over de boot huur kunt u terecht op onze website!

Zeewolde

DeZeilschool Zeewolde

Als open zeilboot verhuurt DeZeilschool Polyvalken. Deze stabiele 5 persoons zeilboten zijn te huur vanuit de RCN Vakantiepark Zeewolde haven voor slechts 75,- per dag en zijn voorzien van een motor met volle tank en zwemvesten wanneer gewenst. ga naar de site