Leeuwarden

Bouten Jachtbetimmeringen Venlo

Vanuit Venlo verhuren wij een motorboot van 9 meter. U heeft bij ons geen vaarbewijs nodig. Met als startplaats Venlo kunt u richting de maasplassen in Roermond of richting Nijmegen varen. U zult de mooiste en rustigste plekjes op het water ontdekken die Limburg te bieden heeft. ‘S avond verblijft u in een mooie en complete haven of u gaat voor anker op 1 van de plassen. Onze motorboot is voorzien van een ruime open kuip zodat u met goed weer heerlijke buiten kunt genieten. Binnen is de boot voorzien van een zithoek, om te bouwen in een 2 persoonsbed en een complete keuken. In het vooronder is een toilet, douche en 2 enkele bedden.
De boot is makkelijk te besturen. U heeft geen vaarbewijs nodig en voordat uw vakantie begint, krijgt u de nodige instructie en een proefvaart.
De boot wordt per dag, weekend of week verhuurt. Tevens is het mogelijk de boot per dag met schipper te huren.
Voor meer informatie kunt U terecht op onze website.