Brakel yachtcharter Sneek

Brakel Yachtcharter Sneek is een dynamisch bedrijf. U kunt bij ons luxe motorjachten huren, en genieten van de Friese Meren. Wij maken uw vakantie in Friesland compleet. Brakel Yachtcharter verhuurd haar motorboten al decennia lang met veel passie en plezier. Onze motorjachten en motorkruisers liggen afgemeerd aan de Einsteinstraat in Sneek.
Met uw gehuurde luxe motorjacht heeft u dus direct toegang tot de Friese meren. Zo kunt u gelijk genieten van uw vaarvakantie. Want Friesland kunt u toch het best ontdekken op het water. De Friese Meren vormen het grootste aan-eengesloten vaargebied in Europa. U vindt er rust en ruimte voor een onvergetelijke vaarvakantie.

 

Brakel Yachtcharter Sneek
– Klantgericht 24/7
– Flexibel
– Moderne jonge schepen
– Geen vaarbewijs nodig
– Alle schepen uitgerust met boeg en hekschroef.
ga naar de site