kropswolde

Allround Watersport Meerwijck

Bij Allround Watersport Meerwijck en bootverhuur Zuidlaardermeer bent u op het juiste adres voor een huur boot in de provincie Groningen! Elke huur motorboot is voor één of meerder uren te boeken. Het is met de verhuur motorboten heerlijk vertoeven op het Zuidlaardermeer, en u hoeft geen vaarbewijs te hebben om ermee te mogen varen!
In de jachthaven vindt u naast boot huur ook een watersportwinkel, bootverkoop, bootstalling en jachtservice.

Kijk op onze website voor meer informatie! ga naar de site

Midwolda

Huninga’s Watersport Midwolda

Rivercruise 23 is een luxe stabiele sloep voorzien van een cabrioletkap en zitkussens. U stuurt deze sloep door middel van een stuurwiel. Daarnaast heeft de Rivercruise 23 sloep een boegschroef. Hiermee wordt manoeuvreren in smal vaarwater en ’t aan-leggen van de boot een stuk gemakkelijker. <BR>Voor het huren van een Rivercruise 23 sloep heeft u geen vaarbewijs nodig. U vindt Huninga’s Watersport in de jachthaven van Midwolda. Vanuit de haven vaart u het grote Oldambtmeer op en kunt u naar de woonwijken van Blauwestad varen en dorpen FInsterwolde en Beerta in de Oldambtster Graanrepubliek bezoeken. ga naar de site

Huninga’s Watersport

Zeilschool Blauwestad wil jou goed leren zeilen. Maar dat niet alleen. We willen dat je plezier hebt op het water. Ben je tussen  8 en 16 jaar en wil je leren zeilen?
Zeillessen
Bij Zeilschool Blauwestad kun je vanaf 8 jaar zeilles krijgen in een Optimist, de perfecte beginnersboot. Vanaf 12 jaar zeil je in een Laser Pico. We hebben korte cursussen in het voor- en najaar en zeilweek in de zomervakantie. Kijk op onze website wanneer de eerstvolgende cursus van start gaat.
Zeilles voor volwassenen
Voor volwassenen biedt Zeilschool Blauwestad korte zeilcursussen aan. Deze bestaan standaard uit 3 lessen in een Polyvalk. Je zit bij Zeilschool Blauwestad niet vast aan vaste lestijden. Je kunt bij ons een cursus volgen wanneer je wilt en met wie je wilt. Kijk op onze website voor meer informatie. ga naar de site